پروژه های دانشگاه در آستانه به ثمر نشستن

نشست پیگیری پروژه های دانشگاه صبح روز پنجشنبه هشتم مردادماه با ریاست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست پروژه های در دست اجرا در سه بیمارستان آیت اله طالقانی ، فارابی و معتضدی ونیز تعدادی از پروژه های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

ازجمله این برنامه ها پروژه اتاق عمل و هتلینگ بیمارستان معتضدی و تجهیزات اتق عمل ، آسانسور ، اکسیژن ساز برق دوسویه و ژنراتور بیمارستان آیت اله طالقانی است که در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.

همچنین به زودی مرکز تصویر برداری بیمارستان فارابی به عنوان مدرن ترین و بزرگترین مرکز در غرب کشور افتتاح می گردد.

در این نشست همچنین تعدادی دیگر از پروژه های عمرانی و تجهیزاتی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اخذ گردید.