دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان دستگاه اجرایی برتر معرفی شد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ششمین جشنواره برترین روابط عمومی های استان بعنوان دستگاه برتر معرفی شد.

در این جشنواره که 12مردادماه با حضور استاندار ، مدیران و کارشناسان روابط عمومی استان در تالار وحدت دانشگاه علمی کاربردی برگزار گردید ، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی توانست حائز رتبه برتر استان شود و علاوه بر تندیس و لوح افتخار برای کسب این عنوان ،مقام اول را در بخش های مدیریت و برنامه ریزی، ارتباطات مردمی، تکنیک های نوین ارتباطی و بخش ویژه کسب کند.

بر اساس نتیجه اعلام شده از سوی هیئت داوران جشنواره همچنین روابط عمومی دانشگاه مقام دوم استان را دربخش های پژوهش و افکار سنجی و نیز مراسم و گرافیک محیطی و مقام سوم استان را در حوزه ارتباطات و رسانه های الکترونیک از آن خود کرد.

همچنین در این جشنواره از ریاست دانشگاه علوم پزشکی بصورت ویژه بخاطر حمایت و پشتیبانی از روابط عمومی تقدیر شد و به دکتر کریم لوح و تندیس اهدا گردید.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را مدیون همراهی تمامی همکاران دانشگاهی در جای جای استان است که همواره ارتباطات را بعنوان جزء راهبردی برنامه های دانشگاه  درنظر دارند و از ظرفیت های رسانه ای بخوبی بهره می گیرند.

17

محمد
۱۳۹۴/۰۵/۱۷
0

به ریاست محترم دانشگاه و پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک می گوییم. ان شاءالله همیشه سلامت باشند.