استاندار کرمانشاه : اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان ستودنی است

مرکز سی تی اسکن شهرستان کنگاور که یکی از 160 پروژه در دست اجرای استان بود روز گذشته با حضور استاندار کرمانشاه، نماینده مردم شهرستان کنگاور در مجلس شورای اسلامی ، امام جمعه و جمعی از مدیران دانشگاه در بیمارستان شهید چمران این شهرستان افتتاح شد.

در این مراسم استاندار کرمانشاه موضوع بهداشت و درمان را از الویتهای اصلی جامعه دانست گفت: حمایت و تاکید مقام معظم رهبری و تلاش دولت و سیستم بهداشت  و درمان در خصوص اجرای طرح محوری سلامت ستودنی است.

مهندس رضایی به رفع مشکل سلامت مردم تاکید کرد و گفت : رفع مشکل سلامت مردم به آرزو شبیه بود که به همت دولت تدبیر و امید اقدامات اساسی در این زمینه صورت گرفته است.

استاندارکرمانشاه به پیروزی بزرگ ملت ایران در خصوص مسایل هسته اشاره کرد وافزود: کادربهداشت ودرمان ایثارگرانه زحمت می کشند ، امیدواریم درپرتواین موفقیت با همت دولت و مسوولین و مشارکت مردم بتوانیم گام های مفید و موثری در تمام حوزه ها برداریم.

گفتنی است دراین مراسم همزمان با افتتاح سی تی اسکن در این شهرستان سیستم نوبت دهی الکترونیک و یک دستگاه آمبولانس فوریتهای پزشکی نیز شروع به کارکرد.