دکتر بهمن پوریاور بعنوان سرپرست شبکه بهداشت گیلانغرب معرفی شد

ریاست دانشگاه در حکمی دکتر بهمن پوریاور را بعنوان سرپرست شبکه بهداشت گیلانغرب منصوب کرد.

از سوابق دکتر پوریاور می توان به انجام خدمت بعنوان پزشک اورژانس بیمارستان الزهرا (ع)، سرپرست مرکز بهداشتی درمانی شهرک جوب باغان، سرپرست  مرکز بهداشتی درمانی تسهیلاتی زایمان گواور، ریاست بیمارستان الزهرا (ع) شهرستان گیلان غرب ، سرپرست مرکز بهداشت شهرستان گیلان غرب ، پزشک هماهنگ کننده سل شهرستان گیلان غرب، پزشک هماهنگ کننده  تالاسمی شهرستان گیلان غرب ، پزشک اپیدمیولوژی شهرستان گیلان غرب و سرپرستی شبکه بهداشت  و درمان شهرستان دالاهو اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر دکتر پرویز صوفیوند مسئولیت این شبکه را برعهده داشت.

جعفرامامی
۱۳۹۴/۰۵/۲۸