قدردانی مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت از موفقیت های روابط عمومی دانشگاه

مشاور وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از موفقیت های اخیر روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر عباس زارع نژاد با ارسال تقدیرنامه ای کسب رتبه نخست دانشگاه در بین دستگاه های اجرایی استان کرمانشاه در ششمین جشنواره روابط عمومی های استان را تبریک گفته و از زحمات و تلاش های "ارزشمند مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه "قدردانی کرده است.

گفتنی است در ششمین جشنواره روابط عمومی های استان کرمانشاه که 12مردادماه برگزار شد روابط عمومی دانشگاه توانست با کسب 6 تندیس و 8 لوح تقدیر عنوان برترین روابط عمومی استان را کسب کند.

در پی کسب این عناوین از سوی روابط عمومی دانشگاه ،معاون دانشجویی و فرهنگی نیز با ارسال نامه ای کسب این عنوان را به مجموعه روابط عمومی تبریک گفت.

دکتر رضا علی بخشی در این پیام که برای مدیر روابط عمومی دانشگاه  ارسال شده آورده است:

همت والای شما و همکاران در انعکاس اخبار و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی و همچنین بیان مسایل مرتبط با سلامت جامعه ارزشمند و ستودنی است، برخود لازم می دانم از سعی و تلاش جنابعالی و همکاران پرتلاشتان در این عرصه زیبا و خطیر که حاصل آن کسب عنوان دستگاه برتر در جشنواره روابط عمومی های استان می باشد تقدیر و تشکر نمایم، در پناه ایزد منان سربلند و موفق باشید.