11هزار و 920 متر مربع دیگر از املاک دانشگاه دارای سند گردید

در ادامه روند مستندسازی املاک دانشگاه، کمیته مستند سازی دانشگاه موفق به اخذ سند برای 11920 متر مربع از املاک دانشگاه گردیده است.

همچنین تیم پایش کمیته مستندسازی دانشگاه در ادامه روند مستندسازی املاک ، دور جدید پایش کمیته های مستند سازی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و شبکه های تحت پوشش خود را آغاز نموده است که تاکنون شبکه های روانسر، سنقر، کنگاور و جوانرود پایش و نتایج خوبی حاصل گردیده است.

علاوه بر آن 7مورد پرونده املاک دانشگاه مربوط به ساختمان ستاد فوریتهای پزشکی ، ساختمان شماره 2، بیمارستان رازی ، بیمارستان امام علی (ع)، خانه های سازمانی حافظیه،مهمانسرا و بیمارستان طالقانی جهت تکمیل روند مستندسازی به کمیسیون ماده صد شهرداری ارسال گردیده است.

ضمنا" کمیسیون ماده صد در مورد ساختمان فوریتهای پزشکی و منازل سازمانی رای صادر و جریمه ساختمان فوریتهای پزشکی پرداخت گردیده و جهت ادامه کار در دست اقدام می باشند.