کسب اولین مدال طلای دانشگاه در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در ارومیه

اولین مدال طلای دانشگاه در دوازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر در ارومیه بر گردن خانم پریا نقشی دانشجوی رشته دکترای دندانپزشکی کرمانشاه درخشید.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی دختران ورزشکار علوم پزشکی کرمانشاه در قالب 8 تیم در دوازدهمین المپیاد دانشجویی کشور که از 23 تا 30 مردادماه در ارومیه برگزار می شود .شرکت کرده اند.

پیشتر دبیر شورای فرهنگی دانشگاه با بیان برنامه ریزی های گسترده جهت آماده سازی تیم های شرکت کننده در المپیاد هدف از اعزام دانشجویان را  تامین  سلامت و نشاط اجتماعی دانشجویی دانسته بود.
گفتنی است در دوازدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشجو علوم پزشکی کشور 1500 ورزشکار از 46 دانشگاه شرکت کرده اند و در کاروان کرمانشاه نیز علاوه بر 59 دانشجوی شرکت کننده ،18 نفر مربی ، سرپرست و عوامل اجرایی تیم اعزامی به المپیاد را همراهی می کنند.

۲۵ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷