ایسنا: بیمارستان صحرایی روانسر با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه، آغاز به کار کرد

ایسنا: بیمارستان صحرایی روانسر  با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه، آغاز به کار کرد

بیمارستان صحرایی روانسر  با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار کرمانشاه، امروز (26 مرداد) آغاز به کار کرد.

صائب مدرسی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: این بیمارستان طی روزهای 26 تا 28 مردادماه به مدت سه روز آماده خدمات رسانی به بیماران است.

وی افزود: در این بیمارستان متخصصین مختلف شامل متخصص جراحی، بیهوشی، رادیولوژی، داخلی، اطفال و زنان و زایمان حضور داشته و علاوه بر این بخش‌های دندانپزشکی، مامایی، اتاق عمل، ICU، CCU و آزمایشگاه نیز جهت خدمات رسانی به بیماران در این بیمارستان فعال است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه پیش‌بینی کرد: این بیمارستان بتواند به بیش از دو تا سه هزار نفر خدمات‌رسانی کند.

مدرسی هدف از برپایی این بیمارستان را ارائه خدمت به مردم محروم شهرستان روانسر که بیمارستان ندارند عنوان کرد و افزود: علاوه بر این برپایی این بیمارستان که برای اولین بار توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برپا شده آموزش و تمرینی برای شرایط بحرانی است.