دکتر کریم : روزهای پرشور بازگشت کبوتران عاشق دور از وطن را مردم قدرشناس ایران فراموش نمی کنند

سالروز ورود آزادگان را به سرزمین مقدس مان گرامی می دارم.

روزهای پرشور بازگشت کبوتران عاشق دور از وطن را مردم قدرشناس ایران فراموش نمی کنند. آن زمان که تن های رنجور و  روح های خسته و آزرده در خاک وطن جان گرفتند . آنان پس از سرمای سالهای عطش و دوری به گرمای آغوش هموطنان عزیز دل سپردند و شادمانی را به ایرانیان هدیه کردند .

این اسطوره های مقاومت نمادهای ایثارگری و جانبازی در راه مقدس دفاع از کشور ، آئین و دین هستند که تا هماره تاریخ بربلندای افتخار ایران مقدس اسلامی می درخشند.

اینجانب با تبریک 26 مرداد ماه و یاد کردن از روزهای ارزشمند پس از آن ضمن اظهار احترام به تمامی آزادگان سرفراز به ویژه همکاران آزاده ام در دانشگاه علوم پزشکی ، سربلندی و سلامت این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر حسین کریم