رادیولوژی دیجیتال بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افتتاح شد

رادیولوژی بیمارستان حضرت رسول (ص)شهرستان جوانرود صبح امروز با حضور رییس دانشگاه ، امام جمعه و فرماندار شهرستان و جمعی از مدیران دانشگاه  افتتاح شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم با اشاره به افتتاح پروژه های  متعدد در این  شهرستان گفت: امروزرادیولوژی بیمارستان حضرت رسول که یکی از چند پروژه  این شهرستان است افتتاح شد که امیدواریم خدمات ارزنده ای به مردم ارائه داده وکارهایی را که وظیفه ما است بتوانیم به درستی انجام دهیم.

وی همچنین به احداث کلینیک تخصصی بیمارستان جوانرود ، بلوک زایمانی ، سی تی اسکن و بخش NICU این بیمارستان  اشاره کرد و افزود: تا پایان امسال این پروژه ها نیز افتتاح می شوند که شاهد تفاوت چشمگیری در خدمات سلامت در این شهرستان خواهیم بود.

دکتر کریم افزود: انتظار داریم شهرستان جوانرود به خاطر مرکزیتی که بین شهرستانهای پاوه ، روانسر و ثلاث باباجانی دارد نقش خود را به خاطر این محوریت به ویژه در بخش بهداشت و درمان به خوبی ایفا کند.