افتتاح 4 پروژه در آغازین روز هفته دولت در شهرستان جوانرود

همزمان با اولین روز از هفته دولت چهار پروژه بزرگ شامل رادیولوژی ، Post ccu ، آزمایشگاه مرکز معین پزشک خانواده و مرکز بهداشتی درمانی شروینه  شهرستان جوانرود افتتاح شد.

در این مراسم که با حضور فرماندار ، امام جمعه و جمعی از مدیران دانشگاه در این شهرستان برگزار  شد دکتر کریم ضمن تبریک هفته دولت گفت: دولت تدبیر و امید آمده است تا امید را در مردم زنده کند، امیدواریم خداوند این توفیق را به ما بدهد چون هیچ چیز مهمتر از این نیست که بتوان سلامت را در کنار امید به مردم هدیه داد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه سلامت یکی از دغدغه های اصلی دولت است افزود: طرح تحول نظام سلامت باعث شد اتفاق خوبی در حوزه سلامت که دارای بعدهای گوناگونی است ، رخ دهد که در  این راستا ، دانشگاه علوم پزشکی سعی کرد با امکانات و اعتباراتی که جذب کرده حداکثر ارائه خدمات در این راه به مردم ارائه دهد تا رضایت آنان را به دنبال داشته باشد.

وی به ارتقائ سطح خدمات در شهرستان جوانرود اشاره کرد و گفت: امیدواریم با افتتاح این پروژه ها در این شهرستان شاهد کاهش ارجاعات به استان باشیم.