مرکز سلامت جامعه شهرک امام خمینی (ره) کرمانشاه افتتاح شد

مرکز سلامت جامعه شهرک امام خمینی (ره)کرمانشاه با زیر بنای دوهزار و صد متر مربع و اعتباری بالغ بر سه میلیارد و سیصدو پنجاه میلیون تومان و پانصد میلیون تومان تجهیزات افتتاح شد.

این مرکز امروز که با حضور مقامات استان ، نمایندگان مجلس ، اعضای هیئت علمی و کارکنان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  به افتتاح رسید مجهز به داروخانه ، پزشک ، آزمایشگاه ، دندانپزشکی ، مشاوره تغذیه ، روانشناسی ، واکسیناسیون ، سلامت خانواده و مرکز آموزش بهورزی است و به مردم مناطق حاشیه شهر کرمانشاه ارائه خدمت می نماید.

در حاشیه این مراسم مسئولان و شرکت کنندگان در مراسم به حاشیه نویسی یک پرونده خانوار نمادین نمودند و در آن به آرزوی توفیق نظام سلامت برای دستیابی به اهدافش پرداختند.

گفتنی است مرکز سلامت جامعه شهرک امام خمینی از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه در راستای اجرای برنامه مراقبت های اولیه سلامت در حاشیه شهرهای بزرگ به منظور اجرای طرح تحول سلامت به بهره برداری رسیده است.