نشست ماهیانه مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد

در این نشست مسئولان علاوه بر بررسی مسایل جاری دانشگاه به پیگیری برنامه های واحد های مختلف برای نوروز و هفته سلامت سال1389 پرداختند.

نشست ماهیانه مدیران و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با حضور ریاست دانشگاه ،معاونین ،روسای ادارات ، روسای شبکه های بهداشت و درمان شبکه ها و مسئولین واحدهای زیرمجموعه دانشگاه برگزار شد در این نشست که هجدهم اسفند ماه در مجموعه بوستان دانشگاه شکل گرفت ،مدیران ضمن ارایه طرح ها و برنامه های خود برای بهبود هرچه بیشتر امور دانشگاه در جریان تمهیدات ویژه نوروز  شامل بازدید های نوروزی از مراکز تهیه و تولید مواد غذایی ، آمادگی کامل اورژانس 115 ،اورژانس بیمارستان ها و ... قرار گرفتند. در ابتدای این جلسه همچنین کارگاه حاکمیت بالینی با حضور دکتر صداقت در جمع کلیه مدیران دانشگاه برگزار شد . این کارگاه در راستای اجرای دستور مقام محترم وزارت مبنی بر اجرای طرح حاکمیت بالینی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور به انجام رسید.