معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت: 70هزار میلیارد تومان گردش سرمایه در حوزه سلامت

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به  گردش سرمایه70هزار میلیارد تومانی در حوزه سلامت کشور خواستار توجه جدی تر دانشگاه به صنعت برای پیشبرد پژوهش ها شد.

دکتر رضا ملک زاده که در اولین رویداد اینوتک در کرمانشاه سخن می گفت : با اشاره به عدم ارتباط موثر میان دانشگاه ها با صنایع در کشورمان افزود: پژوهشگران ایرانی می بایست به حل مسایل واقعی صنایع بپردازند و برای آنها چاره اندیشی کنند .

وی برگزار اینوتک در کرمانشاه را گامی مهم برای دستیابی به این هدف دانست و خواهان مشارکت هر چه بیشتر اعضای شرکت کننده در آن شد.

گفتنی است رویداد اینوتک برای اولین بار  از 10 لغایت 14شهریورماه در کرمانشاه با حضور صاحبان صنایع و ایده پردازانی از سراسر کشور تشکیل شده است.