اخبار

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت:ایرانیان 58 درصد بیشتر از استانداردهای جهانی نمک مصرف می کنند

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت:ایرانیان 58 درصد بیشتر از استانداردهای جهانی نمک مصرف می کنند

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت با  اشاره به مصرف بی رویه نمک، شکر و چربی در کشور گفت: مصرف نمک در ایران 58 درصد  ،شکر 30درصد و  چربی 21/5 درصد بیشتر از استانداردهای جهانی است.

دکتر هدایت حسینی که در دوازدهمین گردهم آیی مدیران غذای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا گفت:کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.

وی همچنین به موفقیت های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و گفت در 10 سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از 25درصد به 5درصد کاهش دهد و مقرر کرده که تا سال 92 مصرف این نوع از چربی را به 2درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.

۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید