همکاران ؛ موفقیت مرکز امام رضا(ع) را به جشن نشستند.

سرپرست دانشگاه ضمن تبریک به همکاران از سایر مراکز نیز خواست تا برای ارتقای سطح خدمات خود بکوشند.

به مناسبت کسب تندیس و گواهینامه تعهد به تعالی سازمانی بر اساس مدل EFQM توسط مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) مراسم جشنی صبح روز پنج شنبه بیستم اسفندماه در سالن اجتماعات شهید نوروزنژاد این مرکز برگزار گردید.

سرپرست دانشگاه در این نشست ضمن تبریک به همکاران از سایر مراکز نیز خواست تا برای ارتقای سطح خدمات خود بکوشند.

در این مراسم همچنین دکتر فرامرزی و دکتر کسانی ، رییس و معاون توسعه مرکز شرحی از مراحل کسب این موفقیت را ارائه دادند.

در پایان نیز به تعدادی از همکاران از جمله دکتر نوری زاد و معاونان توسعه و مدیریت منابع و درمان ، همچنین مدیران گروه های آموزشی ، نمایندگان دانشجویان و دستیاران و همکاران بخش های مختلف بیمارستان به نمایندگی از تمامی آنان لوح های تقدیری اهدا گردید.

این مراسم با برنامه های مختلف هنری و مفرح همراه بود.