استاندار کرمانشاه از دکتر نوری زاد تقدیر کرد.

مهندس سید دادوش هاشمی با ارسال لوح تقدیری از دکتر نوری زاد به دلیل کسب موفقیت اخذ گواهینامه تعهد به تعالی در مدل EFQM توسط مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع)سپاسگزاری کرد .

مهندس سید دادوش هاشمی با ارسال لوح تقدیری از دکتر نوری زاد به دلیل کسب موفقیت اخذ گواهینامه تعهد به تعالی در مدل EFQM درمرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) سپاسگزاری کرد .

استاندار کرمانشاه در این لوح آورده است : تحقق رشد یک سازمان بایستی در تمامی ابعاد به گونه ای باشد که ضمن کسب رضایتمندی کلیه ذینفعان بین خواسته ها و انتظارات ایشان تعادل ایجاد نموده ، موفقیت سازمان را در بلندمدت تضمین نماید.

استاندار کرمانشاه همچنین با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت ممکن نخواهد بود مگر با تلاش و تعهد کلیه پرسنل و مسوولان هر سازمان از زحمات ارزشمند سرپرست دانشگاه در راه رسیدن به این مهم قدردانی و سپاسگزاری نمود.

استاندار کرمانشاه همچنین از معاونین درمان و توسعه مدیریت دانشگاه ، رییس و معاون توسعه بیمارستان و تعدادی از کارشناسان فعال در این زمینه تقدیر کرد.