تاکید بر تلاش و همکاری بیشتر در شورای فرهنگی در آخرین جلسه سال 88

آخرین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه در سال 88 با دیدار اعضاء اصلی و فرعی و تقدیر از آنها روز چهارشنبه 19/12/88 در سالن جلسات شهدای دانشجو برگزار شد .
تاکید بر تلاش و همکاری بیشتر در شورای فرهنگی در آخرین جلسه سال 88

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی ، دراین جلسه که با حضور اعضاء اصلی و فرعی برگزار شد دکتر نوریزاد رئیس دانشگاه  سیاست های کلی شورا فرهنگی دانشگاه در سال جدید را تعیین ، و به تلاش و همکاری هر چه بیشتر این شورا در سال آینده تاکید نمود .دکتر اختری سر پرست معاونت دانشجویی فرهنگی و دبیر شورا نیز  گزارش عملکرد یکسال این شورا را بیان نمود و درپایان از هرکدام از اعضاء اصلی و فرعی با هداء لوح  و جایزه تقدیر بعمل آمد.