اخبار

قطعنامه پایانی همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی سراسر کشور: کاهش میزان مصرف شکر،روغن و نمک برای ایرانیان ضروری است

قطعنامه پایانی همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی سراسر کشور: کاهش میزان مصرف شکر،روغن و نمک برای ایرانیان ضروری است

قطعنامه پایانی دوازدهمین همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت های غذا و داروی سراسر کشور که در روزهای یازدهم و دوازدهم شهریور ماه در کرمانشاه برگزار شد  در اختتامیه این همایش قرائت شد. 

متن این قطعنامه که توسط دکتر سید محمود میرمعینی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرائت شد به شرح زیر است:

(بسمه تعالی)

(قطعنامه)

باتوجه به سیاستهای کلی سلامت ابلاغی واقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) وبا عنایت به نامگذاری سال جاری تحت عنوان (دولت وملت،همدلی وهم زبانی)از سوی معظم له وآرزوی توفیق و بهروزی برای کلیه خدمتکاران عرصه سلامت کشور ضمن تشکر فراوان از کلیه همکاران محترم دخیل در برگزاری همایش ،قطعنامه پایانی دوازدهمین گردهمایی مدیران نظارت برموادغذایی، آرایشی و بهداشتی کشور در شهر کرمانشاه بشرح ذیل اعلام می گردد:

1 جهت ایجاد وحدت رویه در ثبت اطلاعات واخذ گزارشات بصورت یکپارچه ،راه اندازی وبهره برداری از نرم افزار جامع اداره کل نظارت وارزیابی فرآورده های غذایی وآرایشی وبهداشتی ضروری می باشد.

2 با توجه به سیاستهای سازمان غذاودارو در راستای حفظ وارتقاء سلامت جامعه کاهش میزان مصرف شکر،روغن،نمک وآلاینده هادر فرآورده های غذایی وایجاد راهکارهای مناسب در این خصوص ضروری بنظر می رسد.

3 دستورالعملها وفرمهای PRPS تخصصی باتوجه به تنوع تولید وگروههای همگن تولیدات موادغذایی و بهداشتی از سوی دانشگاههای منتخب تدوین وبه سازمان غذاودارو جهت اجرا در کشور اعلام شود.

4-  پیگیری اصلاح ساختار تشکیلاتی معاونتهای غذاودارو دانشگاههای علوم پزشکی کشور از سوی سازمان باتوجه به شرح وظایف سازمانی خصوصا بحث مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور محصولات غذایی،آرایشی وبهداشتی در سطح عرضه وطرحهای تشدید نظارت.

5- مقرر گردید در ابلاغ طرحهای کشوری ارزیابی محصولات سلامت محور نسبت به پیش بینی و تهیه بسته پشتیبانی به منظور آموزش و تامین نیروی انسانی متخصص آزمایشگاه، تهیه مواد، استانداردهای کاری، تاسیسات مورد نیاز، زمانبندی راه اندازی روش های خواسته شده، زمان بندی نمونه برداری و ارسال.
نمونه ها به آزمایشگاههای هدف با هماهنگی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه مرجع اقدام لازم معمول گردد .

6- پیشنهادمی گردد سازمان غذاودارو مصوبات وزارت متبوع در ارتباط با برقراری حق مسئول فنی،حق کارشناسی صدور پروانه وسایر موارد غیرمستمر دیگر را جهت برخوردارشدن کارشناسان نظارت برمواد غذایی آرایشی و بهداشتی جهت اجرا به کلیه دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ نماید.

7-مقرر گردید در راستای ماده 13 قانون قاچاق نسبت به نگارش آیین نامه و پیگیرهای لازم تا تصویب آن از طریق سازمان غذا و دارو بعمل آید. ضمناً با توجه به موارد مطرح شده  مبنی برموثر بودن برچسب اصالت برروی کالاهای سلامت محور، دستورات لازم در خصوص ارتقاء تشکیلات مناسب با این طرح توسط کمیته اصالت و سلامت سازمان ابلاغ و نسبت به ایجاد سامانه الکترونیک توسط حوزه IT برای برچسب اصالت و نگارش و دستورالعمل های تکمیلی در راستای آیین نامه ماده 13،  توسط سازمان غذا و دارو بعمل آید.

8- هماهنگی های لازم پیرامون نحوه تفسیر ماده 27 وتبصره های آن از طریق سازمان غذاودارو با نمایندگان تام الاختیار سایر سازمانها در ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز کشور انجام ونتیجه هماهنگی از طریق ستاد کلی مبارزه با قاچاق کالا وارز به ستادهای استانی ابلاغ گردد که این امر باعث کاهش مؤثر معضلات پاسخگویی به مراجع قضایی خواهدشد.

 

۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۱۷:۳۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید