با موافقت وزارت بهداشت : شهر کرمانشاه و اسلام آباد غرب تحت پوشش برنامه مراقبتهای اولیه سلامت قرار می گیرد.

با پیگیری های مجدانه تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه شخص آقای دکتر کریم، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی موافقت خود را با این موضوع که کل شهر کرمانشاه همزمان با شهر اسلام آباد تحت پوشش برنامه مراقبت های اولیه سلامت قرار گیرد اعلام نمود.

معاون امور بهداشتی با اعلام این خبر افزود : انشالله تا پایان امسال کل استان کرمانشاه تحت پوشش این سیستم جدید ارائه خدمات قرار خواهند گرفت.

دکتر علیرضا احمدی از خصوصیات منحصر بفرد این برنامه به خرید خدمت از بخش خصوصی و اشتغال زایی دویست و پنجاه تا سیصد نفر در مراحل ابتدایی خواهد بود اشاره کرد.

وی از ارائه خدمات بصورت فعال در شهر ها خبر داد و افزود : کارشناسان مراقب سلامت بخش خصوصی در شهر ها شبیه بهورزان در روستا ارایه خدمت میکنند.

دکتر احمدی ارایه بسته های خدمتی جدید شامل: مشاوره سلامت تغذیه، مشاوره سلامت روان، بسته بیماریهای واگیر، غیر واگیر  و نیز تلاش جهت فعال سازی بستر پرونده الکترونیک سلامت برای تمام افراد ساکن در استان را ازجمله ویژگی های این برنامه اعلام نمود.

معاون امور بهداشتی تقویت سامانه ٣٠٣٠ را از جمله برنامه های دانشگاه اعلام کرد و گفت : هم اکنون شهروندان عزیز می توانند با شماره گیری بدون نیاز به گرفتن کد، فعلا از قسمت خدمات مشاوره ای آن استفاده نمایید.

۱۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴

بهار
۱۳۹۴/۰۶/۱۵
0

سلام و خسته نباشید. لطفا به فکر اشتغال زایی برای کارشناسان بهداشت عمومی باشید. شهر کرمانشاه نه نیروی طرحی میگیرد و نه استخدام میکند. با تشکر

جعفر یارمرادیان
۱۳۹۴/۰۶/۱۵
0

سلام امیدوارم این اقدام خیر خواهانه مورد قبول حق تعالی قرار گیرد ، خصوصا جذب نیروی بیکار استان که بهترین خدمت است.