مواد محترقه دست‌ساز بیشترین عامل بروز حوادث و تلفات

مواد محترقه و وسایل دست‌ساز انفجاری بیشترین عامل بوجود آورنده حوادث و تلفات در چهارشنبه‌سوری است.

مواد محترقه دست‌ساز بیشترین عامل بروز حوادث و تلفات

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دکتر سیدحمید حسینی گفت: مواد اولیه ساخت وسایل انفجاری و ابزار محترقه همچون اکلیل و سرنج به راحتی و بدون هیچگونه نظارت صنفی در اختیار مشتریان سودجو قرار می‌گیرد و آنان باساخت غیراستاندارد و خطرناک انواع ترقه، نارنجک، اسپری و ... حوادث تلخ و ناگواری را در هفته آخر سال رقم می‌زنند.

مدیر روابط عمومی این وزارتخانه افزود: بسیاری از مواد شیمیایی بکار رفته در وسایل دست‌ساز انفجاری حساس به حرارت بوده به‌گونه‌ای که حتی ممکن است با حرارت بدن در دست و یا لباس افراد، منفجر و موجب صدمات شدید فیزیکی شود.

دکتر حسینی با اشاره به کاهش رخدادهای ناشی از چهارشنبه‌سوری در دو سال اخیر گفت: خوشبختانه با همکاری رسانه‌های جمعی، معلمان و مربیان آموزش و پرورش و نیز خانواده‌ها میزان آگاهی عامه مردم بویژه دانش‌آموزان از خطرات بازی با مواد محترقه و وسایل انفجاری دست‌ساز افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی در کنار مراقبت خانواده‌ها از فرزندان خود بویژه در گروههای سنی دانش‌آموزی در هفته آخر سال باید مورد اهتمام جدی همگان قرار گیرد تا انشاءا... از بروز حوادث تلخ و بروز تلفات جانی جلوگیری شود.