کارگاه «خدمات کاهش آسیب در مراکز گذری و تیم های سیار» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کارگاه سه روزه کشوری «خدمات کاهش آسیب در مراکز گذری و تیم های سیار» از تاریخ هفتم لغایت نهم شهریور ماه سالجاری با حضور دکتر نوروزی ریاست اداره پیشگیری و درمان اعتیاد وزارت بهداشت ،دکتر رامین رادفر پژوهشگر و مدرس دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی، خانم یزدانی کارشناس ادغام،  خانم خجسته کارشناس گلوبال فاند و آقای هاشمیان کارشناس درمان اداره اعتیاد و همچنین کارشناسان کاهش آسیب 30 دانشگاه علوم پزشکی کشور و مسئولین مراکز گذری کاهش آسیب استان های مذکور (مشهد- ساری- اردبیل- کردستان- آذربایجان غربی- آذربایجان شرقی- گلستان- لرستان و .....) و کلیه کارشناسان بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محل هتل آزادگان کرمانشاه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه ارتقاء و ظرفیت سازی خدمات کاهش آسیب بوده است .

دکتر نوروزیدر این نشست به بیان اهداف کارگاه ، تاریخچه و اثر بخشی برنامه های کاهش آسیب پرداخت و در ادامه اجزای برنامه های کاهش آسیب  را بیان کرد .

در روز دوم نیز دکتر رادفر در خصوص راه اندازی واستقرار مراکز گذری وتیم سیار همچنین استاندارد های خدمات ( برنامه سرنگ ، سوزن ، تیم سیار ،نگهدارنده متادون وکاهش آسیب مواد محرک ) مطالبی را عنوان نمود .

در ادامه خانم خجسته به بحث ومشاوره آزمایش اچ ای وی ، بیش مصرفی در اعتیاد ، آموزش فرم های ارائه گزارش کاهش آسیب در مراکز گذری و همچنین آشنایی با پروژه ها و برنامه های گلوبال فاند  اشاره کرد . در پایان هر روز نیز کار گروهی توسط شرکت کنندگان انجام گرفت .thgtr

bgf kj

۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶