کلنگ احداث بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان روانسربه زمین زده شد

کلنگ احداث بیمارستان 32 تختخوابی  شهرستان روانسر صبح امروز با حضور استاندار، نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی ،امام جمعه این شهرستان ،ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران  این شهرستان به زمین زده شد.

دکتر منوچهری نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به جایگاه روانسر در منطقه که بعنوان دروازه اورامانات شناخته می شود گفت: روانسر باید دروازه سلامت اورامانات نیز باشد که امیدواریم با انجام این پروژه عظیم، که نیازی ضروری در منطقه استمقدمات آن فراهم شود.

وی همچنین به بیان خدمات گسترده بهداشتی و درمانی در منطقه اورامانات پرداخت و ازدست اندرکاران دانشگاه تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه نیز در این مراسم گفت: هدف ما پیشگیری و بهداشت است و امیدواریم با راه اندازی این بیمارستان گامی در جهت درمان مردم این شهرستان  برداشته باشیم.

شایان ذکر است بیمارستان روانسر دارای32 تخت مصوب با مساحتی بالغ بر 36000متر مربع و اعتبار یک میلیارد و پانصد میلیون تومان می باشد.