کلنگ زنی کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان معتضدی کرمانشاه باحضور معاون رییس جمهوری

کلینیک ویژه تخصصی و بلوک زایمانی بیمارستان معتضدی کرمانشاه روز پنجشنبه با حضور شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری کلنگ زنی شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا رییس دانشگاه علوم پرشکی کرمانشاه در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: اعتبار این دو پروژه 79 میلیارد ریال است.
دکتر حسین کریم اظهار کرد: زیربنای کلینیک تخصصی ویژه حدود دو هزار متر مربع و بلوک زایمانی 415 متر مربع می باشد.
وی در ادامه به سابقه 60 ساله بیمارستان معتضدی اشاره کرد و گفت: بخشی از مردم کرمانشاه در این بیمارستان متولد شده اند که امید است با ایجاد این دو بخش و گسترش خدمات، همواره خاطرات این بیمارستان در اذهان آنها باقی بماند.
وی از 200 پروژه در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و تصریح کرد: درصددیم این تعداد پروژه را تا پایان سال جاری در سطح استان به بهره برداری برسانیم.
در این مراسم اطهره نژادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه و شریفه حق شناس مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز حضور داشتند.