مجمع عمومی تعاونی اعتبار دانشگاه بیست و چهارم شهریورماه برگزار می شود

مجمع عمومی تعاونی اعتبار دانشگاه  بیست و چهارم شهریورماه برگزار می شود
هیأت مدیره تعاونی اعتبار کارکنان دانشگاه اعلام کرد: نشست مجمع عمومی این تعاونی بیست و چهارم شهریورماه برگزار خواهد شد.

متن اطلاعیه هیات مدیره تعاونی اعتبار به این شرح است:

بسمه تعالی

به اطلاع کلیه اعضاء محترم تعاونی اعتبار کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می رساند مجمع عمومی نوبت دوم تعاونی اعتبار رأس ساعت 10 صبح روز سه شنبه تاریخ 24/6/94  در محل آمفی تأتر بیمارستان طالقانی برگزار می گردد ، با توجه به اتمام مسئولیت اعضاء هیأت مدیره ، بازرسان تعاونی ، انتخاب هیأت مدیره و بازرسان ، تصویب صورتهای مالی ، افزایش سرمایه و افزایش مبلغ وام در دستورکارجلسه می باشد .حضور اعضاء یا نماینده  تام الاختیار آنها با ارائه وکالت نامه رسمی الزامی می باشد . بدیهی است درصورت عدم حضوراعضاء هرگونه تصمیمی توسط دیگر اعضاء حاضر درجلسه اخذ و تصویب میگردد و هیچگونه اعتراضی وارد نمی باشد . ضمناً به قید قرعه به 10 نفر شرکت کنندگان در جلسه وام خارج از نوبت پرداخت خواهد شد .