"تفکر نقاد و حل مسئله" در روزهای پایانی سال

دفتر امور بانوان دهمین کارگاه مهارت زندگی با عنوان تفکر نقاد و حل مسئله را برگزار کرد.

در آستانه سال نو ،دفتر امور بانوان دانشگاه موفق به برگزاری دهمین کارگاه مهارت زندگی با عنوان تفکر نقاد وحل مسئله شد. این کارگاه  در تاریخ 25/12/88 در سالن مرکز مطالعات و توسعه علوم پزشکی با حضورجناب آقایان دکتر صادقی و دکترداوری نژاد برگزار گردید.

در این کارگاه یکروزه که تعداد 70نفر از کارشناسان مراکز بهداشتی درمانی حضور داشتند به بحث درباره تفکر نقادو حل مسئله پرداخته شد.

تفکرنقاد تفکری است منطقی و عقلایی و بر نحوه تصمیم گیری متمرکز می شود و عملکرد صحیح را در پیش می گیرد.1-قبل از انجام هر کاری به خود فرصت بدهید تاملی داشته باشید.2-جوانب مختلف موضوع را روشن کنید. 3-در مورد ابعاد مختلف موضوع تمرکز کنید.4-نکات مبهم را روشن کنید. 5-در مورد هر یک از ابعاد کنکاش کنید. 6-اطلاعات جمع آوری کنید. 7-ارزیابی کنید. 8-بر اساس نتیجه گیری تصمیم بگیرید.

دفتر امور بانوان دانشگاه سالی سرشار از موفقیت و شادکامی را برای کلیه همکاران گرامی آرزو می نماید.