سرپرست دانشگاه فرارسیدن نوروز را به همکاران تبریک گفت.

دکتر نوری زاد : قدر دان شما و خانواده محترمتان هستم که پا به پای شما در افتخارات دانشگاه سهیم هستند.

نوروز سرآغاز بهار است و جهان در تب و تاب وفلک، غرق نشاط و خاک ،غرقه به آب و زمین، فرش گیاه و هوا،مشک فشان است به عطر بهاران و جهان، خرم از این حکمت یزدان

همکاران  عزیز

سال 1388 را در حالی به پایان می بریم که با تلاش شما عزیزان رتبه دانشگاهمان به تیپ یک ارتقا یافته  ، جانی تازه در توسعه زیرساخت های دانشگاه دمیده، نشاط و امید همکاران و رشد خدمت در گستره ی سلامت را شاهدیم.

از شما سپاسگذارم که با تمام وجود برای ارتقای دانشگاه و اعتلای نام آن کوشیدید. هر آنچه بدست آمده در سایه ی الطاف الهی و همت شما بوده است.

دست به دست هم دهیم  در سال آتی که سال توسعه کیفی دانشگاه است جهشی دیگر را شاهد بوده و پرچم آن را بر قله ی افتخار و سربلندی به اهتزاز درآوریم.

قدر دان شما و خانواده محترمتان هستم که پابه پای شما در افتخارات دانشگاه سهیم هستند.

این  لطف  الهی  گوارا   و  سا ل  پیش  رو ی   مبا ر کتا ن   با د ،  نوروزتان پیروز

دکتر  صمد  نوری  زاد

سر پرست دانشگاه علوم پزشکی  و خدمات  بهداشتی ،  درمانی  کرمانشاه