دکتر حمزه قائم مقام معاونت توسعه و مدیر امور بین الملل دانشگاه شد

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر بهروز حمزه را به عنوان قائم مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه انتخاب و معرفی نمود.

همچنین دکتر کریم رییس دانشگاه نیز طی ابلاغی جداگانه دکتر حمزه را به عنوان مدیر امور بین الملل دانشگاه معرفی نمود.

دکتر حمزه که پیش تر به عنوان معاون امور بهداشتی دانشگاه خدمت می نمود ، فعالیت خود را پس از دانش آموختگی رشته پزشکی به عنوان پزشک مسئول روستای حسن آباد و سپس کوزران آغاز نمود در کارنامه سوابق خود به عنوان پزشک اپیدمیولوژیست مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد ، رئیس مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد ، معاون مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خدمت نموده است .

دکتر حمزه پس از ادامه تحصیل در رشته ارتقاء سلامت از دانشگاه کارولینسکای سوئد بعنوان مدیر مرکز توسعه و مدیر پژوهشی دانشگاه فعالیت نموده و هم اکنون مدیر گروه بهداشت عمومی دانشکده بهداشت است.

۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۱۷