انتخاب اداره مشاوره معاونت فرهنگی به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه غرب کشور

به  گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی از طرف رئیس اداره مشاوره وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی و سرکار خانم عباسپور به عنوان رئیس شورای برنامه ریزی خدمات یاورانه غرب کشور منصوب گردید .
از ملاک های انتخاب رئیس این شورا می توان به توانمندی در ایجاد هماهنگی بین دانشگاهها ، برخورداری از حسن شهرت ، روابط عمومی بالا ، ابتکار عمل ، خلاقیت و سوابق اجرایی و عملی  بود که رئیس اداره مشاوره معاونت فرهنگی دانشجویی با کسب 88 امتیاز از مجموع 100 امتیاز توانست بدان دست پیدا کند.
لازم به ذکر است که دانشگاههای علوم پزشکی کردستان ، ایلام ، همدان ، اسدا آباد و کرمانشاه مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی غرب کشور را تشکیل می دهند .