رییس دانشگاه : بیمارستانهای استان برای پذیرش مصدومان حادثه منا آماده اند

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آمادگی بیمارستانهای استان برای پذیرش مصدومان حادثه منا خبر داد.

دکتر حسین کریم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه ضمن ابراز تاسف از حادثه منا و فوت بیش از 130 زائر ایرانی در این حادثه و با اعلام تسلیت و همدردی با خانواده این افراد، آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را جهت پذیرش زائران مصدوم این حادثه اعلام کرد.

کریم اظهار کرد: تمام بخش‌های بیمارستانی، تشخیصی و مراقبت‌های ویژه استان کرمانشاه این آمادگی را دارند تا ضمن پذیرش مصدومین این حادثه، اقدامات تشخیصی و درمانی را برای آنها انجام دهند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: این دانشگاه به عنوان قطب درمانی غرب کشور آمادگی خود را جهت پذیرش حجاج مصدوم حادثه منا اعلام می‌دارد.

گفتنی است: روز پنجشنبه(2 مهرماه) در جریان حادثه منا بیش از دو هزار نفر از حجاج فوت کردند که بیش از 130 نفر آنها را زائران ایرانی تشکیل دادند.