وکیل مردم در مجلس شورای اسلامی:کرمانشاه از لحاظ بهداشت و سلامت وضعیت مناسبی دارد

وکیل مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح تحول سلامت و ارتقای شاخص های بهداشتی و درمانی گفت: کرمانشاه از لحاظ بهداشت و سلامت وضعیت مناسبی دارد.

سعیدحیدری طیب با مقایسه وضعیت سلامت و بهداشت استان در گذشته و جایگاه فعلی آن در سطح کشور، به تقدیر از تیم مدیریتی دانشگاه پرداخت و از آنان خواست، با توجه به هم مرز بودن با عراق و اقلیم کردستان ، از ظرفیت توریست درمانی استان بهره برداری بیشتری نمایند.

وی با تاکید بر وجود ارتباط تنگاتنگ و مستحکم  بین مجمع نمایندگان استان و دانشگاه گفت:امیدواریم با توجه به برنامه توسعه متوازنی که تیم مدیریتی دانشگاه دنبال می کند کرمانشاه جزء 10 استان برتر کشور در زمینه سلامت قرار گیرد.