نماینده کرمانشاه از صداقت و خلوص مدیران دانشگاهی تقدیر کرد

سلامت از ارکان مدنیت و شاخص های توسعه است و نمی توان از اهمیت آن غافل شد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب گفت: قداست حرفه پزشکی بر کسی پوشیده نیست و شما به عنوان نگهبانان سلامت جامعه دارای ارزش و احترام هستنید.

محمد رزم که در جمع هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سخن می گفت افزود: درحال حاضر مجلس از وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی پشتیبانی می کند و حتی بیشتر از پیشنهاد وزارت و سازمان مدیریت از منابع مختلف اعتبارات افزون تری برای این وزارتخانه در نظر می گیرد.

وی ضمن تقدیر از تعامل بسیار مطلوب وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و فعالیت و تدبیر چشمگیر وی گفت: فرصت استفاده از این مقطع زمانی محدود است که ما باید با همدلی و هم زبانی برای استفاده از این فرصت برای توسعه استان تلاش کنیم.

وی ضمن تقدیر از زحمات صادقانه و خالصانه مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ارتباط خوب مجموعه با مجمع نمایندگان تقدیر کرد و با ذکر این نکته که نمایندگان مکلف به پیگیری مطالبات مردم در حوزه سلامت هستند از پیگیری تعدادی از مصوبات جلسه تا حصول نتیجه نهایی خبر داد.