دانشگاه علوم پزشکی عنوان برتر در خدمات مهمانان نوروزی را کسب کرد.

مهندس سید دادوش هاشمی در این لوح آورده است : نوروز 89 با خیل عظیمی از سفرهای نوروزی هموطنان دست آوردهای بی نظیری در عرصه توسعه گردشگری پایدار استان را در بر داشته است.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی استان کرمانشاه عنوان برتر در امر خدمات بهداشت و درمان مهمانان نوروزی در ستاد تسهیلات سفرهای استان را کسب کرد.

استاندار کرمانشاه با ارسال تقدیر نامه ای ، این موفقیت را به ریاست دانشگاه و همکاران تبریک گفت .

مهندس هاشمی همچنین با اشاره به تحقق رشد آمار سفر به استان کرمانشاه ، موفقیت چشم گیر مجموعه استان را شایسته تقدیر دانست.