"پرستویی" که به 10 نفر زندگی بخشید

هدای اعضای "پرستو قریبی" مادر جوان صحنه‌ای به 10 نفر زندگی بخشید.
کبری طلیعی مسئول واحد فراهم آوری و اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در خصوص این اهدای عضو اظهار کرد: متاسفانه روز چهارشنبه هفته گذشته «پرستو قریبی» که تنها 30 سال داشت بر اثر بیماری دچار مرگ مغزی می‌شود که ظهر همان روز به بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه منتقل می‌گردد.
وی اظهار کرد: با تایید مرگ مغزی و رضایت پدر، مادر و همسر او مبنی بر اهدای اعضایش، پنجشنبه شب بدن او برای اهدای عضو به تهران منتقل می‌شود.
طلیعی با اشاره به پیوند 10 عضو بدن این مادر جوان صحنه‌ای، گفت: 10 عضو بدن «پرستو قریبی» از جمله دو کلیه، کبد، ریه‌ها، قرنیه، دریچه‌های قلب، و تاندون‌ها به 10 نفر پیوند زده شد و توانست زندگی 10 نفر را نجات دهد.
وی با تقدیر از ایثار این خانواده صحنه‌ای، گفت: "پرستو قریبی" در حالی که تنها 30 سال داشت و صاحب یک کودک پنج ساله بود، بر اثر بیماری دچار مرگ مغزی شد که خوشبختانه با دید بالای خانواده او نسبت به بحث اهدای عضو و ایثار و فداکاری آنها 10 نفر را نجات دهد.
گفتنی است: "پرستو قریبی" از اهالی روستای «ارگنه» شهرستان صحنه است و اهدای عضو او در روز "تاسوعا" انجام شد.