ورزش کارکنان ضرورتی اجتناب ناپذیر است

ورزش کارکنان ضرورتی اجتناب ناپذیر است و نقش بسیار مهمی در افزایش کارایی و عملکرد سازمان ها دارد.

مسئول ورزش کارکنان دانشگاه با تشریح مطلب فوق به بیان برنامه ها و اقدامات انجام شده در این واحد طی 6ماه گذشته پرداخت و مهمترین آنها را برگزاری مسابقات والیبال ، مسابقات تنیس روی میز و طناب کشی برای آقایان و خانم ها ، جشنواره ورزشی (بومی و محلی) در سالن شهدا و نیز برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره ورزشی عنوان کرد و از حمایت های همکاران اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی و نیز معاونت توسعه مدیریت و منابع در انجام باشکوه این مسابقات تقدیر کرد.

بهرام بهروش حمایت های مسئولین دانشگاه را در زمینه ورزش های کارمندی دلگرم کننده دانست و افزود که بزودی خبرهای خوبی در زمینه ورزش کارکنان به همکاران محترم داده خواهد شد.