مسمومیت 4 عضو یک خانواده با گاز منوکسیدکربن در کرمانشاه

رییس مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه از مسمومیت چهار نفر از اعضای یک خانواده با گاز منوکسیدکربن خبر داد.
دکتر صائب مدرسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه اظهار کرد: ساعت 12 و نیم شب گذشته فردی با اورژانس تماس می‌گیرد و اعلام می‌کند که او و خانواده‌اش حال مساعدی ندارند.
وی اظهار کرد: با اعزام نیروها به محل مشخص شده اعضای این خانواده چهارنفره شامل پدر و مادر و دو فرزند 15 ماهه و 12 ساله دچار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن شده‌اند.
مدرسی افزود: این افراد سریعا به بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه منتقل شدند که خوشبختانه مسمومیت آنها جدی نبود.
رییس مرکز مدیریت و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: علت نجات این افراد این بود که در زمان مسمومیت با گاز منوکسیدکربن بیدار بودند و با مشاهده علائم سریعا با اورژانس تماس گرفتند.
مدرسی در پایان با اشاره به افزایش استفاده از وسایل گرمایشی در فصول سرد سال، از همه افراد خواست تا هنگام نصب این وسایل حتما نکات ایمنی را رعایت کنند.
۹ آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۳۳