آماده باش کمیته بحران سلامت استان در پی بارندگی های اخیر

کمیته بحران سلامت استان در پی بارندگی های اخیر تشکیل جلسه داد تا ضمن بررسی اوضاع ،اقدامات لازم برای مواجهه با شرایط جوی بحرانی چند روز اخیر منطقه را سازمان دهد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به تشکیل جلسه کمیته بحران سلامت استان در روز جمعه در ستاد دانشگاه علوم پزشکی در خصوص تصمیمات اتخاذ شده برای آمادگی در خصوص سیل گفت: در این جلسه مقرر شد که مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی (EOC) تشکیل جلسه دهد و مدیریت حوادث احتمالی را برعهده گیرد و در این زمینه از تمام امکانات دانشگاه، اورژانس پیش بیمارستانی و نیز اورژانس هوایی بهره گیرد. همچنین ستاد بحران ضمن ابلاغ حضور حداقل 10درصد از کادر درمان بیمارستان ها در اورژانس، دستور حضور 24ساعته متخصصین را در بیمارستان ها صادر کردند.

دکتر حمیدرضاشتابی همچنین از بررسی زیرساخت های بیمارستان ها و مراکز درمانی در صورت قطع برق، آب و گاز شهری و  دسترسی به منابع جایگزین آنها در این جلسه خبر داد  و گفت در مورد چگونگی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم برای مواجهه با حوادث غیر مترقبه نیز تصمیمات لازم اتخاذ شده است.