دکتر طاهره دارابی مدیریت برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه را برعهده گرفت

دکتر طاهره دارابی مدیریت برنامه ریزی، بودجه و  پایش عملکرد دانشگاه را برعهده گرفت
دکتر طاهره دارابی مدیریت برنامه ریزی، بودجه و  پایش عملکرد دانشگاه را برعهده گرفت.
وی که هم اکنون بعنوان سرپرست واحد نظارت، کنترل و بهره وری دانشگاه را برعهده دارد از این پس مسئولیت برنامه ریزی، بودجه و  پایش عملکرد دانشگاه را نیز برعهده خواهد گرفت.

دکتر دارابی فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است و ضمن انجام خدمت در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های قصرشیرین، پاوه، صحنه و کرمانشاه،  وظایفی چون:مسئول مرکز بهداشتی درمانی روستایی کندوله ،مسئول مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شماره 1 صحنه و پزشک مسئول برنامه کنترل سل دانشگاه در معاونت بهداشتی را نیز در کارنامه خود دارد.