بازدید سرزده معاون کل وزارت بهداشت از بیمارستانهای کرمانشاه+ گزارش تصویری

بازدید سرزده معاون کل وزارت بهداشت از بیمارستانهای کرمانشاه
قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت, درمان و آموزش پزشکی چهارشنبه شب سیزدهم آبانماه طی یک سفر پیش بینی نشده به منظور بازدید از بیمارستانهای کرمانشاه وارد این شهر شد.
دکتر ایرج حریرچی در این سفر از بخش های بیمارستانی , اورژانس, وضعیت هتلینگ بیمارستانها و شاخصهای مربوط به طرح تحول نظام سلامت در پنج بیمارستان دانشگاهی امام رضا(ع), امام علی(ع), فارابی, معتضدی و دکتر محمد کرمانشاهی بازدید نمود.
گفتنیست این بازدید که از ساعت حدود ساعت 22 آغاز شده و تا ساعت حدود 3 بامداد روز پنجشنبه چهاردم آبان ماه ادامه یافت دکتر حریرچی ضمن ارزیابی چگونگی ارائه خدمات درمانی در این بیمارستانها با بیماران , همراهان بیماران , پزشکان , پرستاران و پرسنل رده های مختلف بیمارستانی گفتگو کرد.
گفتنیست این بازدید سرزده به همراهی دکتر علیرضا جدیان مشاور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و دکتر کریم رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد.

ت
س