دانشگاه علوم پزشکی به سمت تعریف پروژه های اقتصادی می رود

ریس دانشگاه علوم پزشکی گفت: پس از سازماندهی  پروژه های زیر ساختی و افتادن این پروژه ها بر ریل اجراء ، دانشگاه به سمت و سوی تعریف پروژه ای  اقتصادی می رود.

دکتر حسین کریم با اعلام این مطلب گفت: با برنامه ریزی درست و ایجاد دیدگاه های مثبت و علمی  به سمتی می رویم که کل دانشگاه را به بنگاه اقتصادی تبدیل کنیم به گونه ای  که جزء جزء آن برای در آمد زایی اقدام کند.

وی که در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سخن می گفت با اشاره  به  اینکه  دانشگاه در گام بعدی فازهای تحولی خود به سوی  پروژه های فرا بخشی و بین المللی می رود ضعف ارتباطات بین المللی را در دانشگاه ها یک مشکل اساسی دانست و افزود: در حوزه هایی همانند ورزش این ارتباطات بین المللی به خوبی شکل گرفته اما در حوزه دانش و پژوهش نقص بزرگی در ایت راستا وجود دارد.

دکتر کریم اصلاح روند پروژه ها و ساختارها را از جمله دیگر فازها ی تحولی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دانست و افزود: در دیگر گام ها ما تک تک روند های خدمات در دانشگاه را به بحث گذاشته و در اصلاح و باز تعریف این روند ها تلاش کرده و عملیاتی می نمائیم.