فرید محمدی به 6 نفر زندگی بخشید

اهدای اعضای جوان 21 ساله کرمانشاهی به شش نفر زندگی دوباره بخشید.
کبری طلیعی مسئول واحد فراهم آوری و اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه اظهار کرد: متاسفانه «فرید محمدی» که تنها 21 سال داشت، روز 13 آبان دچار مرگ مغزی شد.
وی اظهار کرد: مرگ مغزی او در روز 14 آبان ماه با حضور متخصصین پزشکی قانونی، قلب، بیهوشی، داخلی و نورولوژی در محل بیمارستان امام خمینی(ره) تایید شد.
طلیعی با اشاره به رضایت خانواده محمدی در پذیرفتن اهدای اعضای فرزندشان، گفت: این خانواده با بزرگواری تمام پذیرفتند که اعضای بدن فرزندشان را برای زندگی بخشیدن به بیماران نیازمند اهدا کنند.
وی با بیان اینکه فرید محمدی روز 17 آبان ماه جهت اهدای اعضا به تهران منتقل شد، گفت: شش عضو او از جمله کلیه‌ها، قلب، کبد و ریه به شش بیمار پیوند زده شد.
طلیعی اظهار کرد: با انتقال جسد او به استان، امروز مراسم خاکسپاری این جوان در کرمانشاه برگزار می‌شود.