حضور دکتر کریم در خبرگزاری ایرنا/پاسخگویی مستمر به رسانه ها به عنوان نماینده افکار عمومی

حضور دکتر کریم در خبرگزاری ایرنا/پاسخگویی  مستمر به رسانه ها به عنوان نماینده افکار عمومی
کتر حسین کریم در دیدار مدیر و خبرنگاران ایرنا با اشاره به سیاست 'تمرکز زدایی' در حوزه بهداشت و درمان استان گفت: در راستای توزیع عادلانه زیرساخت ها و امکانات، بیش از300 پروژه درمانی در سراسر استان در دستور کار قرار گرفته که تاکنون تعداد زیادی از آنها به بهره برداری رسیده است.
وی همچنین آخرین وضعیت احداث بیمارستان های 750 تختخوابی کرمانشاه، سرپل ذهاب، اسلام آباد، پاوه، صحنه، کلینیک های مرکز و شهرهای استان و بیمارستان جامع زنان را توضیح و وعده های خوبی در باره آنها داد.
مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم دکتر کریم را همراهی و توضیحاتی در باره برخی اقدامات دانشگاه از جمله پروژه های اقتصادی آن بیان کرد.
مشروح این مصاحبه طی روزهای آینده در خبرگزاری ایرنا منتشر می شود.