سمینار تغذیه و کنترل چاقی برگزار شد

دکتر علی سروش ریاست بیمارستان امام رضا (ع)کرمانشاه: برای مدیریت چاقی نیاز به اصلاح سبک زندگی داریم.
چاقی نگرانیهای زیادی در سطح بین المللی ایجاد کرده است گرچه منتج به یک برنامه فراگیر وتاثیر گذار نشده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه، سمینار تغذیه وکنترل چاقی  امروزپنج شنبه بیست وهشتم آبان ماه  در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با حضور پروفسور کشاورز ودکتر صفریان برگزار شد.

پروفسور کشاورزدبیر بورد کشوری تغذیه در ادامه این سمینار با بابیان اینکه افزایش امکانات رفاهی ،گذار تغذیه ای وکاهش تحرک ازعلل چاقی در این عصر می باشد پیامدهای چاقی را بیماریهای قلبی عروقی ،دیابت ،کبد چرب غیرالکلی، نقرس ،سنگ کیسه صفرا وناباروری وسرطان عنوان کرد.

دکتر پاسدارعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بعنوان دیگر سخنران این سمینار گفت: اگر روند تغذیه ای که امروز جریان دارد ادامه یابد  سونامی بیماریهای مرتبط با تغذیه جامعه راتکان خواهد داد وبایستی از نظرآموزشی وپیشگیری در سطح وزارتخانه ای سیاستگذاری درستی انجام شود .

دراین سمینار همچنین دکتر صفریان متخصص تغذیه وعضوهیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مورد مدیریت چاقی با تغذیه مطالبی را بیان کرد وآقای دکتر نچواک phdتغذیه وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مکانیسم های فیزیولوزیکی دریافت غذارا تشریح کرده وگفت تغذیه نتیجه ای است که از سیگنالهای مغز وسیگنالهای که از محیط دریافت میشود  حاصل میشود طعم وزیبایی غذا از جمله سیگنالهای محیطی میباشند .

۲۸ آبان ۱۳۹۴ ۱۶:۳۶