دکتر کریم درگذشت استاد دکتر صادقی را تسلیت گفت

ریاست دانشگاه در پیامی درگذشت استاد  دکتر عزت اله صادقی را به جامعه دانشگاهی، خانواده آن مرحوم و نیز مردم استان تسلیت گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت ناباورانه مرحوم استاد دکتر عزت اله صادقی جامعه دانشگاهی را در اندوهی ژرف فرو برد.

وی انسانی والا و نیک اندیش بود که عمر شریف خود را صادقانه و عزتمندانه در جهت تسکین آلام بیماران و ارتقای دانش پزشکی به سر برد و حاصل عمر گرانمایه ایشان پرورش دانشجویان فرهیخته و زبده و نیز نجات جان صدها بیمار رنجور و دردمند است.

سوگ سنگین فقدان آن دانشمند گرانمایه آنچنان که بر خانواده داغدیده اش گران و اندوه بار است ، برای اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و جامعه دانشگاهی استان نیز سخت و طاقت فرساست.

این مصیبت که متأسفانه زاده فرهنگ ناصحیح رانندگی است ، مردم کل استان های غربی کشور را از وجود تنها جراح عروق بی بهره ساخت ، کاستی و فقدانی که تأسف بار و جبران ناپذیر است.

اینجانب ضمن تسلیت به بازماندگان گرامی و همکاران عزیزم از خدای رحمان می خواهم به واسطه شخصیت برجسته ، تلاش های مجاهدانه در راه سلامت و دانش عمیقی که در راه توسعه دانش پزشکی در طبق اخلاص گذاشت ، آن عزیز سفر کرده را در مرتبه شهدا و صالحان و تحت الطاف کریمانه خود جای دهد.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه