وزیر بهداشت درگذشت دکتر عزت اله صادقی را تسلیت گفت

در پی در گذشت دکتر عزت الله صادقی ؛ فوق تخصص جراحی عروق و استادیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سانحه رانندگی ، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی این ضایعه را به خانواده وی ، جامعه پزشکی و هموطنان، بویژه مردم شریف استان کرمانشاه تسلیت گفت.

به گزارش وبدا؛ متن این پیام به شرح زیر است:

حادثه درگذشت مرحوم دکتر عزت اله صادقی، موجب تاسف و تاثر عمیق گردید.

این مصیبت را به خانواده محترم ایشان، جامعه پزشکی، دانشگاهی، دانشجویان و مردم شریف استان کرمانشاه صمیمانه تسلیت عرض نموده؛ از خداوند متعال، غفران و رحمت واسعه برای آن مرحوم و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می نمایم.

دکتر سید حسن هاشمی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

بر اساس این گزارش در هفته جاری به دلیل سانحه رانندگی ، دو تن از متخصصان ارزشمند کشور جان به جان آفرین تسلیم کردند ، سپید پوشان عزیزی که با خدمت در مناطق محروم ، رفع رنج و درمان درد هموطنان را بر آسایش خویش ترجیح می دادند. روحشان شاد و قرین رحمت الهی.