روند مطلوب بروز رسانی اطلاعات سامانه های سپاس، آواب و HSE در بیمارستان ها

در یک ما گذشته  بیمارستان های استان روند مطلوبی در بروز رسانی اطلاعات سامانه های سپاس، آواب و  HSE داشته اند.

مدیر کلینیکهای ویژه دانشگاه با اعلام تشکیل جلسه روسای بیمارستان های استان با حضور ریاست دانشگاه پیرامون ارزیابی وضعیت مراکز درمانی در خصوص بروز رسانی اطلاعات سامانه های سپاس، آواب و  HSE گفت: پیشرفت محسوسی  در یک ماه گذشته در بیمارستان ها برای ورود اطلاعات به چشم می خورد.

دکتر کیوان سلطانی افزود:در سامانه HSE بیمارستان طالقانی، در سامانه سپاس بیمارستان معتضدی و در سامانه آواب تمامی شبکه ها و بیمارستانها وضعیت مناسبی دارند.

وی به تاکید ریاست دانشگاه مبنی بر تسریع هرچه بیشتر واحدهای دانشگاه در ورود اطلاعات به این سامانه ها اشاره کردو گفت قرار است جلسلات بررسی روند ورود اطلاعات بصورت متناوب در ستاد دانشگاه برقرار شود.