بنیاد علوی به دانشجویان واجد شرایط وام می دهد

با توجه به تفاهم نامه جدید بنیاد علوی با صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان واجد الشرایط می توانند از تاریخ 94/9/17 لغایت 94/9/25 سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی ( قسمت خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نام نمایند .

وام بنیاد علوی به دانشجویانی تعلق می گیرد که یکی از این شرایط را داشته باشند: 1-نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی دانشگاهها ی کشور2- نفرات اول تا سوم مسابقات قرآنی بین المللی3- بسیجی فعال با تایید ارگانهای ذیربط4- رزمنده (حداقل 6 ماه حضور درجبهه) 5-همسر وفرزند رزمنده با حداقل 6 ماه حضور در جبهه6- آزاده 7- همسر و فرزند آزاده 8- جانباز(حداقل 50% جانبازی) 9- همسر و فرزند جانباز با 50% جانبازی10-همسر و فرزند شهید

تذکرات:

1.در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.2.زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهدشد.3.شرایط وام در لینک ( معاونت فرهنگی ، دانشجویی ) در قسمت اطلاعیه های اداره رفاه و تعاون اعلام شده است .

ارائه فرم درخواست الزامی می باشد.