از دانشجویان شاهد و ایثارگر برتر دانشگاه تجلیل شد

ریاست دانشگاه : خدمت به ایثارگران از افتخارات دانشگاه است
همایش تجلیل از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاه و ریاست سازمان بنیاد شهید استان در آمفی تئاتر بیمارستان طالقانی برگزار شد . دکتر نوری زاد در این همایش ضمن ارج نهادن به ایثار همه تلاشگران عرصه جنگ و دفاع از میهن اسلامی حضور فرزندان شهید در دانشگاه  را سبب عطرآگین شدن آن دانست .وی همت مضاعف  کار مضاعف را ناشی از تلاش کسانی دانست که رنگ و بوی الهی دارند ودانشجویان شاهد و ایثارگر  را نمونه اینگونه کسان معرفی کرد.رییس سازمان بنیاد شهید استان کرمانشاه نیز در این همایش با اشاره به جایگاه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه علم و فناوری برنامه های ویژه این سازمان برای دانشجویان را تشریح کرد. در این مراسم دانشجویان شاهد به گفتگو با مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید نشستند و مسایل و مشکلات خود را با آنان در میان گذاشتند.و در پایان به دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر با اهدای هدایا و لوح سپاس تقدیر شد.