موردی از مرگ بر اثر آنفلوآنزا تاکنون در کرمانشاه مشاهده نشده است

موردی از مرگ بر اثر آنفلوآنزا تاکنون در کرمانشاه مشاهده نشده است.

مسئول بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام اینکه تا ظهر روز دوشنبه 16 آذر هیچ موردی از مرگ بر اثر آنفلوآنزا در کرمانشاه به وقوع نپیوسته گفت : استان برای مقابله با این بیماری به حال آماده باش درآمده است.

دکتر حسین بیگلری افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با این یماری را در چند روز اخیر شدت بخشیده وقرار است امروز در جلسه ای در استانداری وظایف دیگر دستگاه های استان از جمله آموزش و پرورش و نحوه مواجهه استان با این بیماری مشخص شود.

وی رعایت مسایل ساده بهداشت فردی و عمومی را اصلی ترین راهکار برای عدم ابتلا به این بیماری دانست و از عموم مردم بخصوص افراد در معرض خطر(زنان باردار، کودکان زیر شش سال،افراد بالای 65سال و نیز کسانی که دارای بیماری های زمینه ای همچون آسم یا مشکلات قلبی هستند)خواست تا حد امکان در اماکن شلوغ حاضر نشوند ، فاصله تماس با دیگران(یک متر) را رعایت کنند، از دست دادن و روبوسی پرهیز نمایند، آداب تنفسی و بهداشتی را رعایت کنند و به دفعات نسبت به شستشوی دست با آب و صابون اقدام کنند تا دچار این بیماری نشوند.