نصب و راه اندازی سیستم ذخیره سازی پیشرفته اطلاعات در مرکز دیتا سنتر دانشگاه

سیستم ذخیره سازی پیشرفته اطلاعات (SAN STORAGE) در مرکز دیتا سنتر دانشگاه نصب و راه اندازی شد.

این سیستم جهت Backup گیری مداوم و تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات سرورهای مرکز در فضای سیستمی با امنیت بیشتر و ضریب اطمینانی بالاتر نصب و فعال گردید.
لازم به ذکر است SAN مخفف Storage Area Network به تکنولوژی منحصر به فردی گفته می شود که مجموعه ای از سرورها را پوشش می دهد و فضای Hosting در آن منحصر به یک سرور نخواهد بود و اطلاعات روی Hard Drive های داخلی سرور ذخیره نمی شوند، بلکه این فضای ذخیره سازی در خارج از سرور ورودی یک شبکه ذخیره اطلاعات قرار می گیرد.

این تکنولوژی علاوه بر اینکه به سادگی قابلیت گسترش فضا و پهنای باند مصرفی را ایجاد می کند به دلیل استفاده از سرورهای مختلف که شبکه ذخیره داده ها را کنترل می کنند امکان استفاده از سرویسهای ناهمگن را در یک Plan واحد امکانپذیر می سازد.Hosting نیاز امروز کاربران اینترنتی به فضاهای بزرگتر و سرویسهای پیچیده تر SAN را به عنوان یکی از جدید ترین تکنولوژی های مطرح ساخته است.